GRATIS

INCOMPANY // WEBINAR 

Internet of Things (IoT)


De technische mogelijkheden vanuit een strategisch perspectief. Wat is het IoT en kan ik mijn organisatie ermee aan een voorsprong helpen? We vertellen je de huidige ontwikkelingen en kijken naar de nabije toekomst. Maar we gaan vooral op zoek naar toepassingen voor het bedrijf. 

BI & big-data


Business Intelligence (BI) en big-data. Wat is eigenlijk het verschil en is het een keuze of kunnen ze naast elkaar bestaan? De beloftes zijn groot maar de realiteit soms weerbarstig. We geven een goed inzicht in de mogelijkheden, beperkingen en organisatorische impact die de techniek kan hebben. 

Scrum


Scrum is een populaire projectmethode die z'n oorsprong vindt in de IT maar inmiddels overal voor gebruikt wordt. Deze kennismaking leert je de systematiek en kijkt naar de voordelen van Scrum. Maar we zetten het ook af tegen andere projectmethoden.

Data security


De veiligheid van data is in meerdere opzichten 'hot'. Maar wat zijn de grootste risico's en hoe bescherm je je daar tegen. En misschien nog wel belangrijker, kun je beoordelen of je data nu voldoende tegen die risico's is beschermd. Techniek speelt een rol maar opvallend genoeg lang niet altijd de grootste.

Werken in de cloud


Wat is werken in de cloud, waarom zou je dat willen en wat is de impact ervan? Vragen waar een helder antwoord op komt in deze whiteboard sessie. Antwoorden die noodzakelijk zijn om te beoordelen of de overstap een goed idee is. En je krijgt een goed beeld van de impact en voordelen ervan. 

Webinar

Je kunt ook het webinar volgen. We sturen je de info wel even toe.