Nieuw in think-cell versie 8

Gantt grafieken koppelen aan Excel in think-cell 8

think-cell versie 8 is uit en zit vol met nieuwe functies. Hieronder staan de meest belangrijke genoemd. In week 38 zullen nieuwe video’s worden vrijgegeven voor de think-cell training. Dit zijn nieuwe video’s waarin de nieuwe functies worden besproken.

Excel link voor Gantt grafieken

whats-new-8_excelgantt

think-cell versie 8 maakt het mogelijk om Excel activiteiten en milestones aan datums te koppelen en dit bestand te linken aan de Gantt grafiek in PowerPoint. Als een datum in Excel wordt aangepast zie je dit terug in je Gantt grafiek in PowerPoint. Meer hierover kun je lezen in de uitgebreide think-cell eLearning.

Grafiek naar think-cell
Je kunt nu heel eenvoudig een bestaande grafiek omzetten naar think-cell zonder hem over te typen. Hieronder zie je aan de linkerkant een grafiek in een PDF document staan (bijvoorbeeld een jaarverslag). Aan de rechtenkant staat deze grafiek in PowerPoint. Hij is automatisch omgezet naar een object met bewerkbare gegevens.

whats-new-8_extractnumericaldata

Grafieken omzetten naar een ander type
In think-cell 8 is het zeer eenvoudig geworden om het grafiek type achteraf nog aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld gestapelde grafieken heel envoudig omzetten naar geclusterde, maar ook segmenten naar lijnen en nog veel meer.

whats-new-8_conversion

Legenda in volgorde van de serie
Soms is het voor de lezer handiger om in de legenda dezelfde volgorde te zien als de series in een kolom. Je kunt deze sortering nu doen zonder dat je de achterliggende gegevens hoeft aan te passen.

whats-new-8_legendsorting

Samenwerken
Co-auteurschap in Microsoft Sharepoint wordt nu ondersteund.

Tot slot
Alle besproken functies zijn vanaf week 36 beschikbaar in de think-cell (eLearning) trainingen. Voor bestaande klanten zullen deze video’s zonder extra kosten worden toegevoegd aan de bestaande training. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer informatie over de think-cell training

Meer info: 085 877 05 58