Interactie

Werk samen aan een oplossing

De kracht van inCompany is wat ons betreft de interactie tussen de cursusleider en de cursisten, maar vooral tussen de cursisten onderling.

Mensen die met elkaar in dezelfde ruimte een cursus volgen zijn zeer geneigd elkaar te helpen en/of aan te vullen. Wij zien dat als de meest grote toegevoegde waarde van inCompany cursussen.

Mogelijkheden

Stel de perfecte combinatie samen

Of u nu een cursus wilt om mensen beter met data om te laten gaan of hun sociale vaardigheden wilt verbeteren, wij hebben er een gepaste oplossing voor.

Een combinatie van e-learning en inCompany behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Neem vooral contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat alle stukjes in elkaar passen.

Leren begrijpen

Ons talent

We maakten 20 jaar lang IT-oplossingen voor bedrijven; van software tot aan BI-omgevingen. Maar in de praktijk bleek dat er maar weinig van de werkelijke potentie benut werd. Vrijwel altijd omdat de uiteindelijke gebruikers van software of data het niet helemaal begrepen. In de praktijk waren we voortdurend aan het uitleggen en ontdekte we ons ware talent: ingewikkelde dingen, simpel uitleggen.

Een complexe BI-omgeving kunnen we uitleggen zodat iedereen het begrijpt. We vertalen bedrijfsprocessen naar een glasheldere videotraining. En kunnen je de ware potentie van software laten benutten. Omdat we je leren begrijpen.

FAQ

Antwoord op veel vragen

 • Hebben jullie ook een flipped classroom?

  Jazeker, het is mogelijk om alle standaard stof te bekijken via e-learning en dan live sessies te plannen voor vragen.

 • Hoeveel mensen kunnen er gelijktijdig een training volgen?

  Wij adviseren altijd om niet meer dan 15 mensen gelijktijdig te trainen zodat de interactie tussen de deelnemers gewaarborgd blijft. Bij meer deelnemers kan het voorkomen dat vragen afgebroken moeten worden omdat er anders te kort tijd is voor de lesstof.

 • Hebben jullie een LMS waar we gebruik van kunnen maken?

  Absoluut. We kunnen op basis van lijsten die u aanlevert meerdere mensen in ons LMS inladen.

  Ook kunnen we iemand uit uw organisatie toegang geven om de voortgang van alle deelnemers te bekijken.