Ontwikkel een invoegtoepassing voor Outlook.com

Uber, boomerang en PayPal zijn al bezig. Ontwikkel jij de volgende toepassing voor de 400 miljoen actieve Outlook.com gebruikers?

Outlook.com heeft een API voor ontwikkelaars zodat zij applicaties kunnen maken die de dagelijkse taken van de gebruikers van het platform eenvoudiger maken.

Wat doen Uber en Boomerang?

Uber: moet je naar een afspraak? Geen probleem boek nu direct vanuit je agenda een Uber Taxi

Boomerang: Stuur berichten op de perfecte tijd en krijg een melding als er geen response is op je bericht. Voeg ook een slimme kalender assistent toe die je helpt met het maken van afspraken en real-time beschikbaarheid.

De nieuwe functies komen medio deze zomer beschikbaar in de Outlook.com omgeving. Meer informatie over de PayPal toepassing volgt later nog.

Ontwikkel jij ook een app? Of heb jij een goed idee?

Post het hier onder dit bericht, ik vind het leuk om te horen wat je plannen zijn of wat je graag zou zien.

Ben je ontwikkelaar?

Ontwikkelaars kunnen invoegtoepassingen maken met zeer bekende technieken zoals HTML, CSS3 en JavaScript. Je kunt nog verder integreren door gebruikt te maken van de REST APIs, en OAuth. Wat ik zelf wel een zeer goede ontwikkeling vind is dat de invoegtoepassing te gebruiken is voor Outlook.com, Outlook web app en Outlook desktop! Dus schrijf het één keer en gebruik het voor alle drie de applicaties!

Je kunt als ontwikkelaar Napa tools gebruiken voor je invoegtoepassing.

Klik hier voor meer informatie over Napa.

Klik hier voor meer informatie over de Outlook.com api

Meer weten?

Meer weten over Office 365? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Meer info: 085 877 05 58