Development

Maatwerk Software

Ontwikkeling

Digitale maatwerk oplossingen

Opgelost

We denken in oplossingen

Daarom zijn we dol op problemen. Of het nu sneller, nieuwer of efficiënter moet, wij maken de software die past als een handschoen. Met onze 20 jaar ervaring en begaafde off-shore partners leveren we een we ongeëvenaarde kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Gebruik

In dienst van de gebruiker

Software is een middel en nooit een doel op zich. Of het nu om het verwerken van informatie gaat, het stroomlijnen van een proces of het bedienen van een klant. Het gaat altijd om het idee erachter. Wij werken vanuit de business en zetten de techniek in dienst van de oplossing.

Diensten

Advies

Software kan het leven een stuk makkelijker maken. Of een idee tot leven brengen. Maar het vergt technisch inzicht om de mogelijkheden, kosten en baten in te schatten. We geven we graag advies over verbetermogelijkheden in uw bedrijf en de mogelijkheden van softwareontwikkeling

Onderhoud

Techniek ontwikkeld zich snel. Software die jaren geleden is ontwikkeld kan op een verouderde techniek gebaseerd zijn. Of simpelweg niet meer de oplossing zijn voor het probleem wat er ooit was. Herontwikkeling van uw software kan een interessante oplossing zijn waarmee uw software weer up-to-date is. En vooral toekomstbestendig.

Ontwikkeling

Met software oplossingen is geen probleem te groot of te klein. Mobiele applicaties (apps) als losstaande toepassing. Of als flexibele toevoeging aan webbased software. Betrouwbaar, veilig en schaalbaar.

Referenties

Wij zijn trots op alle oplossingen die we de afgelopen 18 jaar hebben geleverd aan onder andere deze mooie bedrijven

Benieuwd

We zijn benieuwd naar je ideeën. Neem even contact op zodat we een plan kunnen maken om je ideeën werkelijkheid te maken.

Familie

Bekijk ook de andere leden van de UMM familie
null

Academy

Trainingen in zakelijke vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.
e-learning | incompany | blended

null

Cloud

Systeembeheer en cloud oplossingen

null

Data

Datagedreven werken | Business Intelligence | Big-data | Internet of Things

Contact

UMM B.V.
Sluisplein 45
1975AG IJmuiden

+31 (0)85 877 05 58

UMM B.V. KvK nummer 67139213.